Nyheder


  Dansk Politihundeforening

Birkerød Afdeling

 


  I efteråret fik vi kåret 2 hunde.

 Her d. 03.11.2019 til unghund 2 i Frederiksværk deltog vores nykårede hunde og hundefører.

 Kim og Liam fik 165,9

 Mads og Leo fik 174,6 og er nu Patruljehund

 stort tillykke til jer begge.
Kriminaludtagelse d. 24 august


Kriminaludtagelse afholdes med hovedstandsplads i vores klubhus Tornevangsvej 110 i Birkerød

Mødetid for dommer/figuranter kl 7.00

Mødetid for hundefører kl 7.30 

Vel mødt

Hvalpe og lydighedshold starter den 14 august kl. 17.30.


Holdet vil blive for både hvalpe og dem som ønsker at deltage på et lydighedshold, alt efter hvor mange der tilmelder sig.

Hvis dette kunne have Jeres interesse, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage hurtigst muligt eller kontakt     Maj-Britt

Tlf: 28597577Træningsdag 15 juni


De sidste to år har vi afholdt træningsweekend med stor succes. I år reducerer vi det dog til én lang træningsdag lørdag den 15. juni.

Vi vil som tidligere blive delt op i mindre hold, hvor vi så fokuserer på forskellige øvelser, men det bliver primært med os selv som instruktører.

 

Vi vil starte som vanligt med morgenmad kl. 9, og starter så træning kl. 9.30. Vi holder en lang frokost pause, så hundene også får en pause. Derefter træner vi videre til ved 17-tiden, hvorefter vi tænder grillen, og sammen laver noget mad, og får en hyggelig aften.

 

Af hensyn til planlægning vil vi gerne have tilmelding senest lørdag den 1. juni til Maj-Britt eller skriv dig på tavlen i klubben.

Vi håber mange har tid og lyst til at deltage.

Arbejdsdag 4 maj


Så nærmer foråret sig hastigt og det er tid til, at vi får gjort forårs rent i klubhuset, får ordnet haven samt får fikset andre mindre projekter.

 

Vi holder derfor arbejdsdag lørdag den 4. maj. Vi starter som vi plejer med morgenmad kl. 9 og får her fordelt dagens opgaver.

Ved 12.30 tiden får vi så noget frokost.

 

Hvis der er nogen der har ideer eller input til mindre projekter, der skal/kan gøres så sig gerne til, så det kan komme på to-do listen.

 

Af hensyn til forplejning og antallet af projekter må I gerne melde tilbage til mig eller skrive jer på tavlen i klubben senest 27. april.